Facultatea de Fizica Iasi - Universitatea "Al. I. Cuza"
ro en
Imagini din facultate
Calendar
Conferinta “Cariera de cercetător: o alegere viabilă?

Studenţii (anul I şi II) şi masteranzii (anul I) de la Facultatea de Fizică care doresc să beneficieze de servicii gratuite de consiliere şi orientare privind cariera, precum şi de vizite de studiu în companiile din Iaşi sunt invitati sa participe la proiectul "Studenţii de azi, profesioniştii de mâine" pentru a face încă de pe acum primii paşi în angajare.

Ei vor avea ocazia de a cunoaşte companii relevante pentru domeniul tău de studiu şi de a-i întâlni pe cei care te vor angaja după absolvire. De asemenea, ei vor fi ajutati să îsii descoperi punctele forte, abilităţile şi cariera potrivită şi, nu în ultimul rând, vor lua parte la conferinţe exclusiviste cu profesionişti de top.

În plus, cei care se vor inscrie şi participa la toate activităţile, vor primi 500 de lei la încheierea proiectului.

Conferinţa pentru studenţii de la Fizică va fi organizată miercuri, 11 martie 2015 şi poţi participa la ea dacă eşti înscris în proiect. Aceasta are loc cu începere de la ora 16:00, în Clădirea Romtelecom, sala 502. Conferinţa este susţinută de Mihaela Oprea, Institutul Regional de Oncologie Iaşi şi Ionuţ Topală, organizator national al evenimentului Noaptea Cercetătorilor şi are ca temă “Cariera de cercetător: o alegere viabilă?

Dacă nu puteţi participa la această întâlnire, vă puteţi înscrie la următoarea conferinţă care va avea loc joi, 26 martie 2015, în Aula Magna a Universităţii lexandru Ioan Cuza din Iaşi. Tema conferinţei este reprezentată de “Poveşti de succes în carieră şi se adresează tuturor studenţilor înscrişi în proiect.

Users login
username:
Password:
Cauta
cuvant:
Contact Us

Loading...