Facultatea de Fizica Iasi - Universitatea "Al. I. Cuza"
ro en
Imagini din facultate
Calendar
Mesajul decanului pentru studentii de la Extensiunea Balti

Stimati studenti ai Facultatii de Fizica din Extensiunea Balti,

Va felicit pentru alegerea facuta, de a deveni studenti ai Universitatii "Alexandu Ioan Cuza" din Iasi. Universitatea noastra, cea mai veche din spatiul romanesc, se bucura de prestigiu, in tara si in strainatate. Ea si-a sarbatorit cea de-a 150-a aniversare in 2010.
"Zestrea" ei de realizari in plan academic este asigurata - intr-o masura importanta - si de catre profesorii, cercetatorii si studentii Facultatii de Fizica. Facultatea noastra isi va sarbatori, ea insasi, jubileul de 50 de ani, chiar in anul universitar care sta sa inceapa.

Ne bucuram de gazduirea Extensiunii si de sprijinul generos al conducerii Universitatii "Alecu Russo" din orasul dumneavoastra. Ne-am bucura si daca perioada de acomodare cu rigorile vietii de student ar dura putin si daca va veti integra rapid in "familia" noastra academica.

Se spune adesea: "Facultatea de Fizicã este grea". Exita mult adevar in aceasta afirmatie, insa recompensa finala indreptateste acest efort prin asigurarea unei cariere de succes, in Republica Moldova sau oriunde in lume. Este nevoie, in aceasta perioada de inceput a Dv., de foarte multa munca si de interes pentru meseria aleasa. Sunt convins ca va veti simti, foarte curand, mandri, de alegerea facuta!

Succes in noul an universitar si cat mai multe satisfactii - in plan profesional si personal!

Users login
username:
Password:
Cauta
cuvant:
Contact Us

Loading...