Facultatea de Fizica Iasi - Universitatea "Al. I. Cuza"
ro en
Imagini din facultate
Calendar
Proiect pentru dezvoltarea carierei pentru studenţii de la Fizică

Studenţii (anul I şi II) şi masteranzii (anul I) de la Facultatea de Fizică care doresc să beneficieze de servicii gratuite de consiliere şi orientare privind cariera, precum şi de vizite de studiu în companiile din Iaşi sunt invitati sa participe la proiectul "Studenţii de azi, profesioniştii de mâine" pentru a face încă de pe acum primii paşi în angajare.

Ei vor avea ocazia de a cunoaşte companii relevante pentru domeniul tău de studiu şi de a-i întâlni pe cei care te vor angaja după absolvire. De asemenea, ei vor fi ajutati să îsii descoperi punctele forte, abilităţile şi cariera potrivită şi, nu în ultimul rând, vor lua parte la conferinţe exclusiviste cu profesionişti de top.

în plus, cei care se vor inscrie şi participa la toate activităţile, vor primi 500 de lei la încheierea proiectului.

Conferinţa pentru studenţii de la Fizică va fi organizată marţi, 25 noiembrie 2014 şi poţi participa la ea dacă eşti înscris în proiect. Aceasta are loc cu începere de la ora 16:00, în Sala Ferdidand şi se intitulează Succesul în carieră eşti TU!. Conferinţa este susţinută de Dr. Gabriela Turcu, Manager SC Medicover SRL- filiala Iaşi.

Inscrieri se pot face pe www.cariera.uvt.ro.

Users login
username:
Password:
Cauta
cuvant:
Contact Us

Loading...